![]() |
Յուրիկ Գևորգի Դադայան
Դոցենտ | Թվային անալիզի և մաթեմատիկական մոդելավորման ամբիոն Կրթություն
1974 - 1978 թթ. հեռակա ասպիրանտ, Երևանի պետական համալսարան, Հայաստան 1965 - 1970 թթ. ուսանող, մեխանիկա-մաթեմատիկական ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան, Հայաստան Գիտական աստիճան 1981 թ. Ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածու Թեմա. «Խզվող գործակիցներով երկրորդ կարգի էլիպտական հավասարումների լուծման վարիացիոն տարբերական մեթոդները», ՍՍՀՄ Սիբիրյան բաժանմունքի Հաշվողական Կենտրոն, Նովոսիբիրսկ, Ռուսաստան մասնագիտություն` Ա.01.07 - հաշվողական մաթեմատիկա Աշխատանքային փորձ 2007 թ-ից այժմ դոցենտ, Թվային անալիզի և մաթեմատիկական մոդելավորման ամբիոն, ինֆորմատիկայի և կիրառական մաթեմատիկայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան 2001 - 2007 թթ. Դոցենտ, Մաթեմատիկական մեթոդների և մոդելավորման ամբիոն, ինֆորմատիկայի և կիրառական մաթեմատիկայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան 2000 - 2001 թթ. Մաթեմատիկական մեթոդների և մոդելավորման ամբիոնի վարիչի պաշտոնակատար, ինֆորմատիկայի և կիրառական մաթեմատիկայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան 1983 - 2000 թթ. Դոցենտ, Թվային անալիզի ամբիոն, կիրառական մաթեմատիկայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան 1975 - 1983 թթ. Ասիստենտ, Թվային անալիզի ամբիոն, կիրառական մաթեմատի-կայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան 1970 - 1975 թթ. Ասիստենտ, Հաշվողական մաթեմատիկայի ամբիոն, կիրառական մաթեմատիկայի ֆակուլտետ, Երևանի պետական համալսարան Գիտական կոչում 1984 թ. դոցենտ Կարդացվող դասընթացներ - թվային մեթոդներ, - մաթեմատիկական ֆիզիկայի վարիացիոն մեթոդներ, - վարիացիոն-տարբերական մեթոդներ, - մասնակի ածանցյալներով դիֆերենցիալ հավասարումների թվային մեթոդներ, - ինտեգրալային հավասարումների թվային լուծման մեթոդներ, - ցանցային հավասարումների լուծման մեթոդներ Գիտական հետաքրքրությունների շրջանակը - թվային մեթոդներ, - մաթեմատիկական ֆիզիկայի վարիացիոն մեթոդներ, - վարիացիոն-տարբերական մեթոդներ, - մասնակի ածանցյալներով դիֆերենցիալ հավասարումների թվային մեթոդներ, - ինտեգրալային հավասարումների թվային լուծման մեթոդներ, - ցանցային հավասարումների լուծման մեթոդներ Լեզուներ Հայերեն, ռուսերեն, անգլերեն (բառարանով) y.dadayan@ysu.am |